Política d'enviament de dessal.shop

Política d'enviament de dessal.shop.

Quan serà processada la meva comanda?

Totes les comandes es preparen i s'envien des del nostre magatzem al Passeig Marítim 94-97, Local, 08800, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Espanya. Processem comandes de dilluns a divendres. Les comandes es processaran dins d'1-3 dies hàbils a partir de la data de la comanda i s'enviaran l'endemà del dia de processament, sempre que els articles sol·licitats es trobin en estoc. En cas que algun dels productes sol·licitats no es trobin en estoc, se us comunicarà, tenint opció a rebre l'import del producte que no estigui en estoc o bé esperar que aquest arribi a les nostres instal·lacions. No serà objecte de reclamació el fet que per algun motiu o error l'estoc mostrat a la botiga en línia difereixi de l'estoc real. Tingueu en compte que no enviem els caps de setmana. Haureu d'esperar un temps addicional per al processament d'una comanda durant les vacances i les temporades d'ofertes.

Quant de temps portarà rebre la meva comanda?

Quan realitzi la comanda, i sempre que el material es trobi en Stock a la nostra botiga física, espereu de 2 a 3 dies hàbils per rebre'l depenent de la seva localització geogràfica. Les comandes realitzades a partir de les 14h es gestionaran el dia següent.

Podeu sol·licitar un termini estimat d'enviament dels productes que no mostrin estoc o bé continguin la llegenda “consultar estoc” a través del nostre email info@dessal.es .

Em cobraran impostos i duanes?

Els preus que es mostren a la nostra botiga en línia inclouen l'IVA i es troben lliures d'aranzels i impostos que ja han estat abonats prèviament per Dessal Water Tech SL