Dessal Marine Tech és distribuïdor oficial de Sea Recovery i HRO de Parker, Katadyn Group, Spectra Watermakers, Wallas Marin i Scanstrut.

Dessal fa més de 20 anys que treballa amb potabilitzadores d'aigua de mar i d'aigües salobres. L´experiència ens avala i en adquirir amb nosaltres un sistema de potabilització oferirem assistència tècnica, posada en marxa i garantia.

Els nostres productes són potabilitzadores i recanvis, panells solars, suports i accessoris, cuines i escalfadors a gasoil, neveres, articles de supervivència i més.

  • DISSENY

    A Dessal dissenyem els sistemes de tractament d'aigua ajustant-nos a consums i pressupost i aportant solucions responsables amb el medi ambient. Treballem amb diverses marques de potabilitzadores per oferir al client el producte que millor s'adapti a les vostres necessitats.

  • QUALITAT

    Les nostres marques són reconegudes mundialment, creades i testades al llarg de diverses dècades i que compten amb la confiança de milers de clients de tots els continents.

  • SUPORT TÈCNIC

    Els clients que adquireixen una potabilitzadora a Dessal són assessorats tècnicament en la preinstal·lació, instal·lació i posada en marxa. Així mateix oferim un servei postvenda telefònica o per videotrucada per solucionar problemes a alta mar o en els moments de vacances que més ho necessitis (consultar condicions).

1 de 3