Empresa

Dessal

SOBRE NOSALTRES

Després de gairebé dues dècades d'experiència en el disseny i la implementació de sistemes de tractament d'aigua als sectors naval, industrial i terrestre, l'any 2017 canvia la direcció de DESSAL a mans d'un enginyer amb inquietuds mediambientals. L'empresa es va adaptant a les necessitats actuals ia dia d'avui ofereix un suport digital per aconseguir més eficiència i organització. DESSAL aposta per la transparència quant a productes i preus i mostra una bona part dels seus articles a la botiga en línia, amb un estoc mínim de cada producte per optimitzar temps.

SOBRE ELS NOSTRES CLIENTS

Componen un grup heterogeni dels sectors marí, industrial i terrestre amb un gran nivell d'exigència i un enfocament prioritari als resultats com a elements comuns. Comptem amb drassanes navals, empreses nàutiques i pesqueres, laboratoris. També amb clients finals que necessiten assessorament tècnic i productes i amb empreses terrestres que necessiten dessalinitzar o potabilitzar els seus aqüífers (hotels, càmpings, restaurants).

PER QUÈ DESSAL

DESSAL es dedica exclusivament als sistemes de tractament d'aigua i treballa dia a dia centrat en el client per proporcionar un SERVEI ràpid i de qualitat.

SOBRE LES NOSTRES MARQUES

PARKER

PARKER HANNIFIN CORPORATION , coneguda simplement com a PARKER, és una corporació americana fundada el 1917 que és líder mundial de les tecnologies de control de moviment. Amb més de 50000 empleats a tot el món Parker treballa en aplicacions aeroespacials, control de clima, control de processos, electromecànica, filtració, maneig de fluids i gasos, segellat i blindatge, hidràulica i pneumàtica. Des del 1957 la companyia n'ha anat adquirint d'altres, entre elles Hannifin, HRO, Village Marine i Sea Recovery.

SPECTRAKATADYN

A finals dels anys 90 SPECTRA va revolucionar la tecnologia de les potabilitzadores amb el llançament de la bomba Clark , la primera bomba de recuperació d'energia dissenyada específicament per a la dessalinització a petita escala. Aquesta bomba redueix la quantitat de consum d'energia, en alguns sistemes fins a un 75%, en comparació dels sistemes convencionals de reciclatge d'energia. Des de llavors, la marca Spectra ha esdevingut sinònim d'innovació en tecnologia de dessalinització.