POTABILITZADORA PER AIGUA DE MAR DESSALINE, MODELS SAMMY 40-200 l/h

DessaLine

Dessal treballa amb potabilitzadores des dels temps en què no era habitual a Espanya portar una potabilitzadora a bord d'una embarcació d'esbarjo. Aleshores no existien gaires marques al mercat.

El nostre equip ha rebut formació especialitzada de les principals marques del mercat als Estats Units ia Suïssa. Després d'oferir servei tècnic durant anys a Espanya i altres parts del món, els nostres tècnics fan un pas més i llancen al mercat la seva pròpia marca de potabilitzadores: DessaLine.

Els models Sammy produeixen de 40 a 200 l/h. Es tracta de potabilitzadores simples, robustes i modulars, desproveïdes d'electrònica per disminuir així la possibilitat d'avaria. I el més important, que compleixen el seu objectiu de produir una aigua de qualitat a un preu raonable.

Gràcies a la nostra experiència i el tracte directe amb els nostres clients ha estat possible dissenyar aquesta potabilitzadora amb algunes característiques úniques al mercat, com les nostres abraçadores amb un disseny patentat de fàcil ancoratge que faciliten la instal·lació i permeten el seu muntatge en vertical.

Els que ens van visitar a la passada edició del Saló Nàutic de Barcelona van poder assistir a la seva presentació. Gràcies a tots per fer-ho possible!

Descarregar el catàleg en Català

Descarregar el catàleg a English

Tornar al bloc