POTABILITZADORA D'AIGUA DE MAR MANUAL

POTABILITZADORA D'AIGUA DE MAR MANUAL

La potabilitzadora manual s'utilitza sobretot per a casos d'emergència. És un sistema simple, especialment dissenyat per ser compacte i lleuger. És ideal per a pots salvavides i kits de supervivència individuals. Ara posem diversos exemples de la marca KATADYN :

KATADYN SURVIVOR 06 és la potabilitzadora més petita del mercat, d'ús personal, amb només 1Kg de pes i que compta amb la confiança i l'experiència de milers de persones per tot el món. Produeix 1 litre/hora.

KATADYN SURVIVOR 35 la utilitzen mundialment viatgers i aventurers i grups militars. És la potabilitzadora d'emergència per excel·lència en pots salvavides, avions i kits de supervivència. Amb un pes de només 3kg és prou lleugera per transportar-la a bord de qualsevol embarcació. No es basa en lelectricitat i pot proporcionar 4,5 litres daigua dolça per hora. Ideal per a 3-4 persones.

KATADYN POWER SURVIVOR 40E és una potabilitzadora compacta i eficient quant a energia, el primer model de màquines compactes que ja utilitza corrent (només 4 ampers de consum a 12 V i 2 ampers a 24 V) o bé, en cas d'una escassetat d'energia, és l'únic sistema al mercat que es pot convertir en manual. Es tracta d'una potabilitzadora d'aigua de mar senzilla i robusta, fàcil d'operar i mantenir i amb un disseny ideal per col·locar-la als compartiments més petits, especial per a velers de competició i travesses de llarga distància .

Tornar al bloc