POTABILITZADORES KATADYN: PETITES I EFICAÇOS

A la gamma SURVIVOR trobem els models més petits de les potabilitzadores d'aigua de mar per a vaixell del grup SPECTRA-KATADYN. Són petites però eficaces i robustes, construïdes amb materials la qualitat dels quals assegura una major durabilitat.

Els models Katadyn Survivor 06 i 35 són de funcionament manual i el model Katadyn PowerSurvivor 40E compta amb un funcionament manual només si cal.

A continuació, detallarem les principals característiques:

KATADYN SURVIVOR 06 :

És la potabilitzadora més petita del mercat , amb només 1Kg de pes. Al seu interior, dissenyada a mida, la membrana d'aigua de mar elimina sals dissoltes, virus i bacteris . Especialment compacta i lleugera, és ideal per a pots salvavides i kits de supervivència individuals. Produeix uns 0,89 l/h i l'ús és adequat per a 1-6 persones en situació d'emergència.

KATADYN SURVIVOR 35 :

Katadyn Survivor 35 és la potabilitzadora o dessalinitzadora manual d'emergència més utilitzada en pots salvavides, avions i kits de supervivència . Amb un pes de només 3kg és prou lleugera per transportar-la a bord de qualsevol embarcació. Podeu proporcionar uns 4,5 litres d'aigua dolça per hora i l'ús és adequat per a fins a 20 persones en situació d'emergència.

KATADYN POWERSURVIVOR 40 :

Power Survivor 40E és una potabilitzadora de vaixell compacta i eficient quant a energia, amb només 4 ampers de consum a 12 V i 2 ampers a 24 V , per dessalinitzar i potabilitzar l'aigua de mar. És senzilla i robusta, fàcil d'operar i mantenir i amb un disseny ideal per col·locar-la als compartiments més petits, especial per a velers de competició i travesses de llarga distància .

Produeix uns 5,7 l/h i en cas d'emergència el model Power Survivor 40 E és l'única potabilitzadora al mercat que es pot convertir en manual .

Tornar al bloc