EQUIPS DE CALEFACCIÓ DIESEL WALLAS

Wallas és una marca finlandesa amb més de 50 anys d'història, coneguda per tot el món, que té cura del màxim de cada detall i crea productes fiables i duradors. Els sistemes de calefacció, d'escalfament d'aigua sanitària, les plaques de cocció i els forns funcionen amb dièsel, tenen un disseny elegant i estan fabricats amb materials excel·lents. Wallas també ofereix una línia que funciona amb parafina.

La qualitat llegendària d'aquests productes escandinaus marca la diferència al mercat. Amb servei tècnic per tot el món, se segueixen venent components que allarguen encara més la vida dels seus productes. Són productes fabricats per durar i encara avui hi ha moltes màquines calefactores que segueixen funcionant més enllà dels 20 anys i que han passat de pares a fills.

Ara detallarem alguns dels punts forts dels EQUIPS DE CALEFACCIÓ WALLAS davant dels seus principals competidors:

  • Exterior d´alumini i interior d´acer inoxidable.
  • Tub d'escapament de gasos sense necessitat d'aïllament addicional, ja que està contingut a l'interior del tub d'admissió d'aire. D'aquesta manera s'aconsegueix un efecte aïllant i la temperatura del tub exterior no supera els 50 °C.
  • En cas d'avaria no cal canviar tot el cremador, ja que es desmunta fàcilment per poder netejar-se o canviar l'estoreta interior.
  • Programari i maquinari que permeten que un tècnic especialitzat es connecti a Km de distància amb la màquina per avaluar-ne el funcionament i detectar errors. Així mateix, amb l'aplicació del mòbil, podeu connectar amb l'equip a distància i controlar la temperatura per preparar l'arribada a l'embarcació/autocaravana/casa remota.
  • L'encesa de l'equip es fa de manera progressiva per evitar pics elevats de consum d'energia i una mala combustió, obtenint així resultats òptims a nivell d'emissió de gasos.
  • Ambient interior menys humit i més saludable pel control de l'emissió de gasos.
  • Equips extremadament silenciosos: valors totals en dB més baixos.
Tornar al bloc